Allround medewerker/Heftruckchauffeur

 

Handen uit de mouwen en never a dull moment. 

 

Even kennismaken
 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Dit totaal concept is terug te vinden in ons Green Event Centre, dat dient als permanente beurs waar exporteurs, retailers en groothandelaren het hele jaar door langskomen om inspiratie op te doen. Onze succesvolle organisatie breidt zich graag uit met een allround medewerker/heftruckchauffeur.

 

Dit ga je doen
 

Samen met een team op een nieuwe locatie help je mee in de productie om de orders gereed te maken voor onze klanten. Daarnaast ben je bevoegd om op een heftruck te rijden en zorg je ervoor dat onze mooie producten worden verplaatst binnen de vestiging en dat de logistieke processen zo efficiënt mogelijk verlopen. 


 

Dit kan jij Dit kunnen wij

  

  • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je hebt ervaring met het productieproces in de glastuinbouw

  • Je bent enthousiast en proactief

  • Je bent in het bezit van een heftruck-certificaat 

 

  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst wordt gedeeld met medewerkers, 26 vakantiedagen)
  • Wij werken in zelfsturende teams; je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents
  • Wij ademen ‘innovatie’ en ‘ondernemen’ en geven jou de ruimte

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Thomas Schriek, telefoonnummer 010 – 52 92 821. Wie weet tot binnenkort!