Bunnik Plants introduceert met trots:

 

Display Box

 

Een unieke en voordelige totaaloplossing die een grote meerwaarde
biedt bij het vervoer en de presentatie van planten!

 

Wat is de Display Box?

De Display Box is de totaal vernieuwende oplossing van Bunnik Plants voor het vervoer en de presentatie van planten. Het gaat om een hoogwaardige kartonnen doos, welke aan vier zijden open is én per stuk specifiek bedrukt kan worden. Hierdoor ontstaat een logistieke drager van ongeëvenaarde kwaliteit, welke in de winkel meteen dienst doet als uniek presentatiemiddel! De doos is een slim en voordelig alternatief voor bijvoorbeeld de eurodoos of de eurocontainer. Doordat het volledige proces van het vouwen en beprinten van de doos in eigen huis plaatsvindt, zijn wij in staat om flexibel mee te bewegen met uw wensen.

Hoogwaardige presentatie:

- Altijd verse planten door kleinere hoeveelheden
- Maximale presentatiewaarde tot de laatste plant
- Thema-mogelijkheid door custom-made opdruk
- Supersterk en goed stapelbaar (dozen in verschillende hoogtes mogelijk)

Voordelig in gebruik:

- Betere ruimtebenutting in de winkel
- Geen retourvracht containers benodigd dus minder CO2-emissie
- Geen kosten voor uitpakken
- Geen schade door uitpakken

 

1e Prijs European Innovation & Sustainability Awards

Op woensdag 15 april 2015 werd bekend dat de Display Box zich nu ook de beste verpakkingsinnovatie van Europa mag noemen. Bij de Innovation & Sustainability Awards, georganiseerd door verpakkingsgigant Smurfit Kappa, sleepte onze innovatie de 1e prijs in de wacht. In maart 2015 was de Display Box al 1e geworden tijdens de verkiezingen voor de Benelux, waardoor de innovatie automatisch genomineerd werd voor de Europese Verkiezingen. 

De European Innovation and Sustainability Awards worden eens per twee jaar georganiseerd door verpakkingsmultinational Smurfit Kappa. Dit bedrijf ontwerpt, produceert en levert verpakkingen op golfkartonbasis. Omdat innovatie in deze branche erg belangrijk is, werkt het bedrijf graag samen met haar klanten aan innovaties in de sector. De Display Box is zo’n innovatie:  Bunnik Plants ontwikkelde samen met adviseurs van Smurfit Kappa deze oplossing waarbij de functies verpakking, presentatie en logistiek volledig geïntegreerd zijn.