Inkoper

 

Deins jij niet terug van stoeien en onderhandelen met toeleveranciers en collega’s?

Dan ben jij de inkoopkanjer die we zoeken!
 Even kennismaken
 

Bunnik Plants is een bijzonder bedrijf. Bij ons zal je het zelf moeten verzinnen, samen met jouw collega’s. Er is geen baas die over je schouders meekijkt. Met jouw team ben je zelfsturend. Je mag zelf beslissen, wij winden nergens doekjes omheen en jij deelt mee in de winst. Met ruim 200 collega’s kweken wij iedere week 600.000 planten op 6 locaties. Een aantrekkelijke plant kweken voor een fijner en gezonder huis…..dat is onze passie.

 

Dit ga je doen
 

Klanten tevreden maken; intern en extern. Je gaat het inkoopvak leren en wij geloven dat je dat het beste leert door te doen. Je draait vanaf dag één volledig mee in het team. Je ondersteunt de verkopers bij de inkoop van jongplanten en stekmateriaal en bij het afstemmen tussen inkoop en verkoop. We gaan je letterlijk alle hoeken van ons bedrijf laten zien en binnen één jaar ken jij meer Latijnse plantennamen dan speciale biersoorten. 


 

Dit kan jij Dit kunnen wij
  • Je hebt MBO+ Werk-en denkniveau

  • Je kunt goed organiseren en bent heel praktisch ingesteld

  • Je weet van aanpakken en bent leergierig

  • Je kunt goed overweg met computers

 

 

  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst, 26 vakantiedagen etc.)
     
  • Wij werken in zelfsturende teams, je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid

  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents

  • Wij ademen innovatie en ondernemen en geven jou de ruimte

 

Waarom werk ik bij Bunnik Plants
 

Annette Inkoop plantmateriaal

Never a dull moment, bij Bunnik Plants. Het is iedere dag weer een verrassing wat er zal gebeuren. Er is volop ruimte voor ideeën en ontwikkeling. Ik heb de kans gekregen én gegrepen mijzelf binnen dit bedrijf te ontwikkelen. Bij pieken ben ik op mijn scherpst en heb ik geleerd het overzicht te bewaren. Bovenal is het leuk samenwerken en sparren met enthousiaste collega’s! De sfeer is top en dat wordt bevestigd tijdens onze gezellige teamuitjes!

 

  

 

 

 

  

Annette 

 

 

 
Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 1 juli 2017, naar onze afdeling P&O per e-mail: personeel@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Annette van der Hoorn, telefoonnummer +31(0)10 52 92 8 23. Wie weet tot binnenkort!


Niets voor jou maar wel voor een vriend? Deel deze vacature dan met hem/haar.