BESTEL EN LEVERTIJDENSCHEMA

 

Als een klant iets bij ons bestelt dan heeft hij er recht op dat die bestelling op het gewenste moment bij hem aanwezig is, zo vinden wij. Omdat wij driemaal per dag naar de grootste veilcentra in Nederland rijden, beschikken wij over ruime mogelijkheden om aan die belofte te voldoen.

Iedere klant verdient dezelfde service, daarom werken we volgens een speciaal bestel- en levertijdenschema. In dit schema kunt u als klant zien wanneer de bestelling bij u aanwezig is, op ieder willekeurig bestelmoment. Alle bestellingen die voor de uiterste besteltijd bij ons binnen zijn, worden meegenomen op het eerstvolgende transport.

Wij zien dat de wens van de klant steeds specifieker wordt als het gaat om de levertijd. Die klantwens staat bij ons voorop en dus blijven wij ons continu inzetten om het schema daar nog beter op aan te laten sluiten. Tot die tijd kunt u in onderstaand schema precies zien wat u van ons mag verwachten op het moment dat u een bestelling plaatst.

Heeft u nog vragen over ons bestel- en levertijdenschema? Stel ze gerust aan een van de medewerkers van onze afdeling Verkoop!


     Uiterste besteltijd            Aankomst bij klant
     
Ochtend transport            8.00 uur 13.00 uur
Middag transport 11.15 uur 16.00 uur
Avond transport 15.00 uur  9.00 uur (volgende ochtend)