Logistiek Medewerker

 

Handen uit de mouwen en never a dull moment. 

 

 

Even kennismaken

 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Ons fantastische team Logistiek zorgt ervoor dat deze producten bij onze klanten komen.

 

Dit ga je doen 

 

Je zorgt er niet alleen voor dat onze mooie producten worden verplaatst binnen onze vestigingen, maar je zorgt er ook samen met het team voor dat de logistieke processen zo efficiënt mogelijk verlopen. En om het werk nog leuker en meer afwisselend te maken, rij je af en toe ook een rit op één van onze vrachtwagens. 


Dit kan jij

Dit kunnen wij

  • Je bent een flexibele werker met verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je hebt ervaring met logistieke processen

  • Je bent goed in organiseren en plannen

  • Je bent nauwkeurig in administratieve werkzaamheden

  • Je bent in het bezit van een heftruck-certficaat en C-rijbewijs (C-rijbewijs is een pré, zo niet dan wil je het wel graag behalen)  Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst, 26 vakantiedagen etc.)

  

 

  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst, 26 vakantiedagen, etc.)
  • Wij werken in zelfsturende teams, je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid

  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents

  • Wij ademen innovatie en ondernemen en geven jou de ruimte

 

Enthousiast?

 

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Carlo Schuring, telefoonnummer 010 – 52 92 868. Wie weet tot binnenkort!

 

Niets voor jou maar wel voor een vriend? Deel deze vacature dan met hem/haar.