Logistiek Planner

 

Krijg jij het op tijd de deur uit?

 

Even kennismaken
 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Dit totaal concept is terug te vinden in ons Green Event Centre, dat dient als permanente beurs waar exporteurs, retailers en groothandelaren het hele jaar door langskomen om inspiratie op te doen. Onze succesvolle organisatie breidt zich graag uit met een logistiek planner. 

 

Dit ga je doen
 

Samen met het team zorg je ervoor dat de producten op tijd geleverd worden aan de klant door een efficiënte planning en inzet van onze mensen en transportmiddelen. Het plannen van het transport van planten ofwel het transport van containers is voor jou een mooie puzzel die je op vele manier kunt leggen.  


 

Dit kan jij Dit kunnen wij

  

  • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je hebt ervaring met het logistieke proces en plannen van transport
  • Je bent vindingrijk, enthousiast en proactief

  • MBO+ niveau

 

  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst wordt gedeeld met medewerkers, 26 vakantiedagen)
  • Wij werken in zelfsturende teams; je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents
  • Wij ademen ‘innovatie’ en ‘ondernemen’ en geven jou de ruimte

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Carlo Schuring, telefoonnummer 010 – 52 92 868. Wie weet tot binnenkort!