Meewerkend Voorman

 

Je werkt graag samen met mensen en planten.
 

 

Even kennismaken
 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Dit totaal concept is terug te vinden in ons Green Event Centre, dat dient als permanente beurs waar exporteurs, retailers en groothandelaren het hele jaar door langskomen om inspiratie op te doen. Onze succesvolle organisatie breidt zich graag uit met een meewerkend voorman. 

 

Dit ga je doen
 

Je maakt orders gereed volgens de wensen van de klant en je ondersteunt de bedrijfsleider in het aansturen van allround medewerkers en uitzendkrachten. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en op een juiste manier inpakken van de producten, een schone werkvloer en het bewaken van de voorraden.  


 

Dit kan jij
Dit kunnen wij
  • Je hebt kennis van de glastuinbouw en je bent een gemotiveerde teamplayer
  • Je bent enthousiast, verantwoordelijk en kritisch

  • Je bent proactief en vooruitstrevend

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding of gelijkwaardig
  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst wordt gedeeld met medewerkers, 26 vakantiedagen)
  • Wij werken in zelfsturende teams; je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents
  • Wij ademen ‘innovatie’ en ‘ondernemen’ en geven jou de ruimte

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 23 oktober 2017, naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Thomas Schriek, telefoonnummer 010 – 52 92 821. Wie weet tot binnenkort!