Office medewerker logistiek
15 uur per week – tijdelijk 

 

Ben jij nauwkeurig én overzie je de processen?  

 

Even kennismaken
 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Dit totaal concept is terug te vinden in ons Green Event Centre, dat dient als permanente beurs waar exporteurs, retailers en groothandelaren het hele jaar door langskomen om inspiratie op te doen. Onze succesvolle organisatie breidt zich graag uit met een office medewerker voor onze afdeling logistiek. 

 

Dit ga je doen
 

Je belangrijkste taak is het verzorgen van alle administratie rondom de logistieke processen. Je verwerkt de afleverbonnen en inkoopbonnen in onze systemen. Ook verricht je werkzaamheden rondom de urenregistratie van onze logistieke medewerkers en chauffeurs. Samen met het team probeer je de processen nog efficiënter in te richten voor een vlekkeloze administratie.

 

Dit ben jij
Dit zijn wij
  • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt administratieve ervaring in het logistieke proces
    en bent super met Excell
  • Je bent vindingrijk, enthousiast en proactief MBO-niveau

  

 

  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst wordt gedeeld met medewerkers, 26 vakantiedagen)
  • Wij werken in zelfsturende teams; je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents
  • Wij ademen ‘innovatie’ en ‘ondernemen’ en geven jou de ruimte

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Miranda van den Houten, telefoonnummer 010 – 52 92 861. Wie weet tot binnenkort!