Teeltspecialist

 

Een dag niet gekweekt, is een dag niet gelachen.  

 

 

Even kennismaken

 

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer. Dit totaal concept is terug te vinden in ons Green Event Centre, dat dient als permanente beurs waar exporteurs, retailers en groothandelaren het hele jaar door langskomen om inspiratie op te doen. Onze succesvolle organisatie breidt zich graag uit met een teeltspecialist. 

 

 

Dit ga je doen 

 

Je zorgt voor een optimaal groeiproces van onze planten volgens de wensen van de klant. Je beoordeelt de kwaliteit en kwantiteit van het stekmateriaal en zorgt voor een optimaal klimaat, van scouten tot (biologische)-gewasbescherming en van weerbaar telen tot de optimale voeding. Daarnaast ben je geïnteresseerd in actuele ontwikkelingen en houd je kennis op peil. 


Dit kan jij

Dit kunnen wij

  • Je hebt uitgebreide en actuele kennis van plantfysiologie en meer

  • Je bent verantwoordelijk en kritisch

  • Je bent alert, proactief en vooruitstrevend

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO Teeltopleiding 

  • Je bent in het bezit van een geldige spuitlicentie  
  • Wij bieden mooie arbeidsvoorwaarden (25% van de winst, 26 vakantiedagen, etc.)
  • Wij werken in zelfsturende teams, je krijgt volop vertrouwen en verantwoordelijkheid

  • Wij doen meer: fruit op het werk, een glijbaan op kantoor, vrijdagmiddagborrels en kwartaalevents

  • Wij ademen innovatie en ondernemen en geven jou de ruimte 

 

 

 

Enthousiast?

 

Ben jij degene die we zoeken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar onze afdeling P&O per e-mail: personeelszaken@bunnikplants.nl. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Vragen over de functie kan je stellen aan Nick van den Berg, telefoonnummer 010 – 52 92 866. Wie weet tot binnenkort!

 

Niets voor jou maar wel voor een vriend? Deel deze vacature dan met hem/haar.